Ons team

Radio 202 is natuurlijk niet compleet zonder onze programmamakers:

Bert Bollebakker – Berts Late Night

Bert Bollebakker neemt je op donderdagavond mee richting de nacht met “Berts Late Night”. Met heerlijk rustige easy listening en love muziek gaan we naar de vrijdag. Iedere donderdagavond van 23:00 tot middernacht.

Chelle – Hitjesparade

Chelle heeft jarenlange radio-ervaring en combineert oude en nieuwe muziek in haar programma’s. Op dinsdagochtend presenteert ze, van 10:00 – 13:00 uur, live “de Hitjesparade” waarbij veel nieuwe songs voorbij komen.

Erik Beks – PowerOnline

Erik is online marketeer voor diverse bedrijven en eigenaar van EB Medianet. EB Medianet heeft een live radioprogramma op meer dan 10 radiostations, Dancezender Dance Radio 1, 24 uur dancehits, tickets winnen voor festivals, beurzen en events in België en Nederland. Bij Radio 202 presenteert Erik op donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur live het programma “PowerOnline”.

Henri Kicken – 90s Forever Mix

Henri Kicken begon in 1984 als dj en in 2001 als producer. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere “I wanna dance with somebody”, “Let me hear you” en “What’s up” van Salou Sl feat. Joyze. Hij werkt als dj vooral in het zuiden van Nederland (onder andere in Heerlen, Valkenburg, Weert en Beek). Zijn broer Patrick Kicken is een bekende radiodeejay. Tegenwoordig is DJ Kicken meer te vinden als solo-artiest. Vaak gecombineerd met 90’s-dj’s, of andere artiesten uit de jaren negentig. Iedere zondagavond om 21:00 uur hoor je bij ons een uur lang de nieuwste “90s Forever Mix” van Henri Kicken.

Loek Romijn – de Top 40 van Toen

Als kind was Loek al geïnteresseerd in muziek. Zijn eerste zendertje was een ‘Josty kit HF 65’. Met een antenne op het dak. Die stoorde zo erg, dat zijn buurman hem letterlijk kon verstaan op zijn orgel. Later kwam hij bij de piratenzenders in Den Haag waar hij verzoekplaatjes gingen draaien voor de luisteraars, die dan live op de radio, de groeten mochten doen. Na de piratentijd werd hij diskjockey bij discotheek Veronica in Den Haag. En nog later, kwam Loek bij de Ziekenomroep, waar Rob van Dijk zijn mentor was. Iedere maandagavond presenteert Loek Romijn een “De Top 40 van Toen” van 20:00 – 23:00 uur.

Mark Hermans – De Vrijdagavondshow

Mark Hermans is vanaf zijn 10e al bezig met het maken van radio programma’s. Eerst als kleine piraat, in 1982 en 1983 als grote piraat bij de Vrije Radio Omroep Maastricht (VROM). Toen ze ontdekten dat de radio controledienst hen aan het opsporen was, zijn ze hiermee gestopt en is hij naar België gegaan. Eerst bij Radio Atlantis in Veltwezelt. Van daaruit met een groepje een nieuwe zender begonnen, Radio Internationaal. Toen deze stopte is Mark bij CRM in Lanaken gaan draaien. Als laatste Belgische zender heeft hij jaren voor Maasvallei radioprogramma’s gemaakt. Door de ingevoerde automatisering was dit op een gegeven moment echter niet meer leuk en is hij via internet begonnen om uiteindelijk samen met 3 collega’s van Locomotion Radio, een nieuw radiostation te beginnen: Radio 202. Hier presenteert Mark op vrijdagavond live “De Vrijdagavondshow”. Van 20:00 – 23:00 uur. De laatste vrijdag van de maand presenteert hij “De avond van de Nostalgie”.

Rob De Graaf – Club 45

Rob is begonnen met een zelfgebouwd FM zendertje midden 70er jaren en was al snel werkzaam bij een bejaarden/ziekenomroep in Rotterdam. Al eerder draaide hij daar ook op disco avonden voor het personeel. Door hem werd de ROE (Regionale Omroep Europoort) opgericht waarmee in eerste instantie (en als eerste) televisie werd uitgezonden via het Rotterdamse kabelnet, na afloop van de reguliere uitzendingen van Nederland 1. Televisiepiraterij was een feit geworden in Rotterdam. Rob verhuisde naar Friesland waar hij werd gevraagd om een noodleidende lokale omroep te reorganiseren (L.O.O.). Na een aantal jaren stilte is Rob in 2019 gestart met het radio programma “Club 45”, dat elke vrijdagmiddag hier te horen is.

Rob Redeker – Never The Same Song

Het programma ‘Never The Same Song’ is een live-programma van Rob Redeker. In het programma ‘Never The Same Song’, (dat Rob sinds april 2021 maakt), komt dus NOOIT hetzelfde liedje voorbij. Verzoekplaten zijn bij Rob dan ook niet mogelijk, maar je kunt wel tips mailen naar: ntss@freedom.nl. Rob Redeker is elke donderdagavond van 22:00 – 23:00 uur live op Radio 202!

Roy Scheerman – Roy Is Los

Roy Scheerman maakte op zijn 6e al kennis met radio. De programmering van Radio Noordzee kende hij helemaal uit zijn hoofd. Radio maken is echt zijn passie, net als het selecteren van muziek. Roy vind het belangrijk dat de luisteraar het naar z’n zin heeft want dan heeft hij het ook naar zijn zin. Op alle werkdagen is Roy ‘s-morgens live vanuit zijn studio in Ermelo te horen met zijn programma “Roy Is Los”. Elke werkdag van 07:00 – 09:00 hier op Radio 202.

Tim Verstraete – Tim Voor 3

Tim Verstraete is geboren in Langeraar, een klein dorpje in het groene hart. Toen hij 6 jaar was, had een oom van hem een platenspeler gekocht. En hij mocht ook een plaatje draaien. Vanaf dat moment wilde hij nog maar 1 ding: plaatjes draaien! In 1980 is hij samen met een vriend “Radio T.E.O.” begonnen en daar begon het radiovirus. In die tijd ook veel gedraaid met de Veronica drive-in-show. Veel radio-ervaring opgedaan bij: Radio ZEN, RikFM, Climax Radio, Starlight 94,8 A.R.V. Radio Atlantis Amsterdam, Radio Monique 963 en Radio 172 Online. Hier op Radio 202 presenteert Tim het progrmma ‘Tim voor 3’, een radioprogramma met muziek uit de jaren 80 tot heden, waarbij hij de platen 3 aan 3 draait. Verder komen ondermeer de Jukeboxplaat en de ‘dubbele Dré’ (André Hazes Sr.) langs. Iedere zondagavond van 20:00 – 21:00 uur te beluisteren hier op Radio 202.

Ward – Weekend Ward

Ward is al vanaf dat hij zich kan herinneren gek op muziek. Deze gezonde verslaving maakt hij aan de wereld kenbaar middels zijn live radioprogramma ‘Weekend Ward’. Ook heeft Ward een eigen blog, Alternative Choice, waar hij de nieuwe (alternatieve) muziek een podium geeft. ‘Weekend Ward’ hoor je om de week op de zaterdagavond bij Radio 202.

Willem – Tuesday Tunes

Willem is de (radio)naam. Héél lang geleden (jaren 70) was hij dj in dancing-discotheek De Koempelclub in Brunssum en bij De Limburger drive-inn show. De laatste jaren (“als leuke hobby”) actief op internetradio. Willem is een liefhebber van jaren 70-muziek. Maar ook van andere muziek kan hij genieten. “Als het maar lekker klinkt!” Bij Radio 202 presenteert Willem live “Tuesday Tunes” op de dinsdagavond, een programma vol muziek en een hoop gezelligheid.