Ons team

Radio 202 is natuurlijk niet compleet zonder onze programmamakers. Zij stellen zich hieronder kort voor:

Chelle – Adventure Time & Hitjesparade

Chelle heeft jarenlange radio-ervaring en combineert oude en nieuwe muziek in haar programma’s. Op dinsdagochtend, van 10:00 – 13:00 uur, presenteert ze live de Hitjesparade, waarbij ook de ochtendgymnastiek niet vergeten wordt. En op woensdagavond vanaf 20:00 uur is ze live te horen met Chelle’s Adventure Time.

Erik Beks – PowerOnline

Erik is online marketeer voor diverse bedrijven en eigenaar van EB Medianet. EB Medianet heeft een live radioprogramma op meer dan 10 radiostations, Dancezender Dance Radio 1, 24 uur dancehits, tickets winnen voor festivals, beurzen en events in België en Nederland. Bij Radio 202 presenteert Erik elke donderdagavond vanaf 20:00 uur live het programma PowerOnline.

Fred Zondag – Tipparade van Toen

Toen ik door ‘einde contract’ ineens een heleboel tijd over had, ben ik mij weer bezig gaan houden met mijn oude liefde, radio maken. Nu is mijn ‘radio maken’ uitgegroeid tot een wekelijks programma “De Tipparade van Toen”. Geen hitparade, maar de tipparade. Plaatjes die ooit een kans maakten in de Top 40 te komen. Niet altijd de platgewalste hits in het programma, maar juist die “oja” plaatjes die je ooit wel eens gehoord hebt en leuk vond (of niet) en nu weer terug hoort hier op Radio 202. Vanaf de jaren 70 ben ik radioactief en heb verschillende functies bij lokale omroepen vervuld. “De Tipparade van Toen” is elke zondagavond van 20:00 – 22:00 uur te horen.

Loek Romijn – de Top 40 van Toen

Even voorstellen: ik ben Loek Romijn en presenteer elke maandagavond ‘de Top 40 van toen’. In elke uitzending van drie uur behandel ik een Top 40 uit een bepaald jaartal. Luister dus mee elke maandagavond van 20:00 – 23:00 uur.

Mark Hermans – De Vrijdagavondshow

Mark Hermans is de naam. Vanaf mijn 10e ben ik al bezig met het maken van radio programma’s. Eerst als kleine piraat, in 1982 en 1983 als grote piraat bij de Vrije Radio Omroep Maastricht (VROM). Toen we ontdekten dat de radio controledienst ons aan het opsporen was, zijn we hiermee gestopt en ben ik naar België gegaan. Eerst bij Radio Atlantis in Veltwezelt. Van daaruit met een groepje een nieuwe zender begonnen, Radio Internationaal. Toen deze stopte ben ik bij CRM in Lanaken gaan draaien. Als laatste Belgische zender heb ik jaren voor Maasvallei radioprogramma’s gemaakt. Door de ingevoerde automatisering was dit op een gegeven moment echter niet meer leuk en ben ik via internet begonnen om uiteindelijk samen met 3 collega’s van Locomotion Radio, een nieuw radiostation te beginnen: Radio 202. Hier presenteer ik op vrijdagavond live de Vrijdagavondshow. Van 20:00 – 23:00 uur.

Tim Verstraete – Tim Voor 3

Tim Verstraete heeft wekelijks het programma Tim Voor 3 op Radio 202. Tim voor 3 is een radioprogramma met muziek uit de jaren 80 tot heden, waarbij Tim de platen 3 aan 3 draait. Verder komen ondermeer de Jukeboxplaat en de ‘dubbele Dré’ (André Hazes Sr.) langs. Iedere zondagavond van 22:00 – 23:00 uur te beluisteren op Radio 202.

Ward – Weekend Ward

Mijn naam is Ward en al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik gek op muziek. Deze gezonde verslaving mag ik aan de wereld kenbaar maken middels mijn live radioprogramma Weekend Ward op Radio 202. Ook heb ik een eigen blog, Alternative Choice, waar ik de nieuwe (alternatieve) muziek een podium geef.

Willem – Tuesday Tunes

Aangenaam… Willem is de (radio)naam. Héél lang geleden (jaren 70) was ik dj in dancing-discotheek De Koempelclub in Brunssum en bij De Limburger drive-inn show. De laatste jaren (als leuke hobby) actief op internetradio. Ik ben een groot liefhebber van jaren 70-muziek. Maar ook van andere muziek kan ik genieten. Als het maar lekker klinkt! Bij Radio 202 presenteer ik live Tuesday Tunes op de dinsdagavond, een programma vol muziek en een hoop gezelligheid. Van 20:00 – 23:00 uur.